Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies moet een gewicht worden voor kuil vastrijden.. Foto is geplaatst door inter 745xl op 08-04-2017 om 20:44:24, met 11 reacties.

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

inter 745xl
Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies moet een gewicht worden voor kuil vastrijden.

Reacties

malcon
Kratje bier kan er wel op
stannetje96
@malcon ja daarna breekt het denk
+1
Ritchie
@stannetje96

Je moet et ook opdrinken he
+1
malcon
@Ritchie leeg kratje had ik het over..
Ritchie
@malcon

Dan zitten we op 1 lijn.
trean
Als je ff deze hele constructie in de beton zet zal het nog wel gaan. Maar je kunt gewoon beter een gewicht kopen. Voor 1 euro de kilo kun je een gewicht met trekhaak kopen. Kun je ook nog een keer gebruiken met balen rijden.
+1
inter 745xl
@trean we hebben er een halve mat betonijzer aan gevlochten en ff een kist van 75x80x80 omheen gezet
trean
@T6020 power voor die prijs kan ik zelf ook wel een betongewicht maken. Ik had het over ijzerachtige gewichten, die zij compacter en kan je dus ook makkelijk in de fronthef hangen zonder wendbaarheid en gebruik van koplampen in te leveren. Hebben zelf een gewicht van 800 kg met vangmuil met losse pen erin.
Dan koppel je heel makkelijk een aanhanger aan. Probeer dat maar eens met een volle wagen met balen in het land met je betongewicht met trekhaak die je niet kunt zien vanuit de trekker.
Zoiets hebben wij. tractors-and-machinery.nl/item/406864/…
T6020 power
@trean oh op zo'n fiets bedoelde jij het.
Ja hun hebben toch geen fronthef maar dat hoeft ook niet als je met de voorlader verdeeld.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!