Foto van een Cramer Pootmachine met een Deutz F2l612. Foto is geplaatst door LG0enga op 09-04-2017 om 16:39:35, met 14 reacties.

Cramer Pootmachine

LG0enga
Foto van een Cramer Pootmachine met een Deutz F2l612

Reacties

+2
a3vandiejen
Prachtig.
+1
erik9831
@a3vandiejen dacht hetzelfde 😄
+2
akkermopet
Mooi werk!
+1
LG0enga
@akkermopet Zeker! Erg jammer dat het zo klaar is dat poten
wim-same
Prachtig, alleen bunkers niet te vol doen, Dan heft hij hem niet meer denk ik.
LG0enga
@wim-same Deze Deutz heeft er niet zo heel veel last van. Heb dit jaar gewichten voorop de Deutz gemonteerd. Voorgaande jaren gepoot met een Deutz F1L514, daar konden de bakken inderdaad niet vol
wim-same
Ik heb een 3 rijige Vicon poter met zitjes achterop, maar omdat het gewicht zo ver naar achteren zit valt dit tegen. je hebt best een zware trekker nodig.
LG0enga
@wim-same Ja inderdaad. Veel gewicht op de achterkant. Wel erg mooie machines die Vicon planters! Zelf ook nog in gebruik?
wim-same
@LG0enga 4 jaar geleden voor het laatst gebruikt met Miscanthus poten. Daarna niet meer helaas. 't is wel heel mooi werk hoor.
LG0enga
@wim-same prachtig werk om t doen! Kan niet wachten tot de aanaarder er langs kan
wim-same
@LG0enga Zeker weten, en dan. Rooien met een voorraadrooier ?
LG0enga
@wim-same ja, we rooien met een Excelsior voorraadrooier. Kunnen we gelukkig wat langer overdoen.

tractorfan.nl/picture/894155/…
+3
Tony1960
@wim-same Wij trokken een Vicon 3 rijen met een Bukh DZ30 trekker. Het wielspoor van de trekker moest wel telkens helemaal weer naar buiten gezet worden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Cramer Pootmachine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!