Foto van een John Deere Haarbal. Onze nieuwe aan winst op het werk gaat graag mee op de trekker.vanmiddag ging hij mee op de 6430

John Deere Haarbal

1.276 foto's van @johndeere6910forever

Foto van een John Deere Haarbal. Onze nieuwe aan winst op het werk gaat graag mee op de trekker.vanmiddag ging hij mee op de 6430

Reacties

verwijderd
@JD3010 op die nie helaas steun zit dr al wel maar mn baas vind dat nie nodig😂
+4
bartjuh
In zo'n goor hok trek ik mijn klompen ook nie uut....
+2
Ritchie
@bartjuh

Waarom zou je ook in vredesnaam je klompen uitdoen in zo'n ding. Ik heb nog nooit m'n werkschoenen of klompen uitgetrokken in de trekker.
+1
O N
@Ritchie Is een gewoonte , ik rijd altijd op men kousen vind het prettiger dan met botienen .

(klik om te vergroten)

En zo ligt er mijn cabinetje bij
+1
Ritchie
@O N

Ja? Ik vind et verschrikkelijk, je stoot overal je poten aan en je glijd met je voeten van 't pedaal. En ik moet regelmatig uitstappen, dan ga ik niet iedere keer m'n klompen of werkschoenen uitdoen. Dan haal ik aan 't eind van de week wel ff de bezem erdoorheen als het te gek is.

Tis wel netjes in je cabine, kan niet anders zeggen.
O N
@Ritchie Tis een gewoonte , kheb een paar schoenen welke ik voornamelijk gebruik voor te rijden en dat is zonder hiel dus stap er gewoon uit en in .
En heb net minder last met van de pedalen sleren op men kousen, achja ieder zijn ding 😉
Ritchie
@O N

Oké, ja je hebt helemaal gelijk hoor ieder z'n ding. Ken er wel meer daar kun je zowat van de grond eten. Vind et vrij overbodig maarja haha. Heb zo'n ding om mee te werken en als ik mee vuile sokken binnenkom hebk moeders weer kwaad 😛
GerbertXL
@Ritchie Je moet de cabine ook eerst schoonvegen en dan op je sokken gaan. Andersom gaat wel voor gezeik zorgen bij moeke.
Haha klopt ik rij altijd op sokken maar de rest bij ons nooit en mn eigen jd is wel super netjes maar deze nie idd😂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Haarbal ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!