Foto van een Ford - Selene Folder. Foto is geplaatst door mklok op 15-04-2017 om 07:51:01, met 11 reacties.

Ford Onbekend

mklok
Foto van een Ford - Selene Folder

Reacties

selectford
Is het een 3000
RPCounty
@selectford een 4000. Kun je aan de breedte van de treeplanken zien.
sassinga
@RPCounty aan de topstang gaffel te zien een 2/3000
RPCounty
@sassinga ja klopt helemaal wat je zegt. Ik kon t zo niet zo snel zien op mn mobiel haha. Je kunt namelijk niet inzoomen op deze fotos op de site
hermanjohndeere
@RPCounty ik kan op mijn telefoon gewoon inzoomen op deze foto hoor.
RPCounty
@hermanjohndeere ik krijg t niet voor mekaar. Zo gauw ik begin in te zoomen komen er delen van de tekst en van alles door de afbeelding heen. Tot je dr uiteindelijk niks meer van kunt maken. Ik weet niet hoe ik dit kan oplossen.
hermanjohndeere
@RPCounty oke. Ik kan gewoon inzoomen en dan met 1 vinger een beetje naar boven, beneden, links en rechts doen. Heel af en toe springt hij dan alleen naar de volgende/vorige foto.
RPCounty
@hermanjohndeere zal wel aan de instelling van de telefoon liggen denk ik. Het is al vanaf t begin van de vernieuwde site dat dit niet wil. Maar ik kan dr wel mee leven haha
noordhof
Waarvoor is die lange hendel naast de handrem ?
+1
selectford
@noordhof dat is voor de voor aandrijving aan te zette.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Ford ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!