Impressie van een [+Schouten Mesttank] door Gert Vreemann. Foto is geplaatst door mklok op 16-04-2017 om 08:42:12, met 17 reacties.

Schouten Mesttank

mklok
Impressie van een +Schouten Mesttank door Gert Vreemann

Reacties

+1
deutzdxfan.
Van wanneer is deze foto. Een geweldige combi.
+1
SJB533
+1
mklok
@deutzdxfan. Februari 1996. Meen dat er een TF lid zoiets heeft.
+2
GerbertXL
@casejxu Jep.
Dankje mklok, leuk om te lezen.
casejxu
@GerbertXL heb jij nog meerdere pompen of eentje ?
GerbertXL
@casejxu Gewoon een borger pomp. Degene met die kamerpompen zijn ook alleen onder de Odin naam verkocht denk ik.
mklok
@GerbertXL Klopt het een beetje met het verhaal wat ze zeggen en de praktijk.
+1
GerbertXL
@mklok Tja, hetgeen wat het speciaal maakt, de afgifteregeling, werkt niet omdat de doorstroommeter kapot is. Eigenlijk is de hele aansturing geen topper. Zoals bij zoveel vroege toepassingen van een computer, het is een hoop heisa om weinig. Het kost een fortuin en de afschrijving is enorm. Als ik de doorstroommeter niet goed krijg denk ik eraan om de hele troep eraf te halen en er gewone elektrische (niet elektronisch) bediening van te maken.
Ik denk dat schouten teveel wilde in die tijd. GPS, kom op zeg. Die mannen maakte ook drieasser giertanken met elektronische besturing van de assen. Andere merken deden het hydro mechanisch of puur mechanisch.
Het zorgt er wel voor dat andere merken ook aan de gang gaan en de techniek beter word. Maarja, een tank hoort rond te zijn, net zoals een trekker een motorkap voor de cabine moet hebben. Dat blijkt uiteindelijk toch.
mklok
@GerbertXL Ja een tank hoort rond te zijn , maar dit heeft ook wel wat. Heb nog eens een stukkie hier op TF gezet van de beladen Rus. Deze had ook een vierkante tank. Je kan wel meer of hetzelfde inhoud kwijt als bij een ronde tank.
mklok
@GerbertXL @Fendt926Driver Je kan het verhaal volgens mij gewoon downloaden en uitprinten. Leuk om erbij te hebben. Blijven aparte machines. Jammer dat het geen succes verhaal is geworden.
+2
Fendt926Driver
@mklok klopt. Ik had het al gezien maar wist de naam van gerbert xl niet meer precies. Mooie verhalen

Je bent een aanwinst voor tf. 😉😨
+1
mklok
@Fendt926Driver Doe mijn best . Is ook leuk om te doen. Maar is wat mooier weer aan het worden dus zal wel wat drukker worden op het werk. Dus minder tijd hiervoor. Zo blijft er nog wat voor de volgende winter over.
+1
Fendt926Driver
@mklok keep up the good work.
+1
casejxu
@mklok blijft het idd ook fantastische stukken vinden om te lezen!!
+1
mklok

(klik om te vergroten)

Nog een met tandemas

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schouten Mesttank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!