Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 County 1884. Even alles weer stofvrij . Ook al staat het in de vitrine.

Landbouw miniaturen 1:32 County

mklok
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 County 1884. Even alles weer stofvrij . Ook al staat het in de vitrine.

Reacties

a3vandiejen
Prachtig.
oldtimergek
Wat is de beste manier om ze stofvrij te maken. Die van mij worden ook nogal stoffig. Komt mede omdat ik houtkachel stook. Gewoon in een soppie of afblazen?
mklok
@oldtimergek Ik doe ze eens in het jaar met een wat dunnere kwast afstoffen. En ruitenreiniger erbij met een doekje. Ik doe dan het doekje natsprayen met de ruitenreiniger , en dan de modellen schoon poetsen met het doekje. Maar dat is meer voor de cabine's en motorkappen , wielen. Grote oppervlaktes. De rest met de kwast. Weet er eentje die heb een hele overdruk unit op de vitrines gezet. Maar goed hoever ga je. maar zo hou ik ze schoon. En ook belangrijk , vermijd de zon. Dit is zeker niet goed voor de modellen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 County ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!