Trekkertest van een [+Same Rubin 200]. Door Henk Beunk. Foto: Stefan tovornik en Henk Riswick. Foto is geplaatst door mklok op 23-04-2017 om 09:47:46, met 7 reacties.

Same Rubin 200

mklok
Trekkertest van een +Same Rubin 200. Door Henk Beunk. Foto: Stefan tovornik en Henk Riswick

Reacties

wim-same
@mklok Deze is wel een beetje groter dan die van mij was. Dit is een Rubin 200
mklok
@wim-same Dit was nog helemaal Same behalve de cabine.
SJB533
@wim-same
Ook totaal anders dan een 135, Wim?
+2
wim-same
@SJB533 Nee eigenlijk precies het zelfde. Ik ben het met de commentaar van Arie Dekker dan ook helemaal eens. Hier zat te veel op wat je in de praktijk niet gebruikte, b.v. de rijautomatiek in eco stand en power stand. Als je dat gebruikte en je wilde zachter rijden, dus je liet je gas wat los, ging de trekker opschakelen om weer net zo hard te rijden. De kopakker management
die er ook op zat heb ik ook nooit gebruikt. Dit duurde toch langer dan dat je het handmatig deed, per slot had je toch alle functies binnen duim bereik op één hendel.
a3vandiejen
@mklok Leuk dat chauffeur Arie nog even tekst en uitleg geeft. Mooie Same.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Rubin 200 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!