Foto van een Deutz-Fahr DX 4.31, en de O&KL8 met AP happer, voeren!. Foto is geplaatst door ronald-deutz-fahr op 23-04-2017 om 18:23:51, met 5 reacties.

Deutz-Fahr DX 4.31

Foto van een Deutz-Fahr DX 4.31, en de O&KL8 met AP happer, voeren!

Reacties

deutzdxfan.
Mooie sleufsilo met die afvoer. Zit die vaak verstopt of valt dan mee
+1
@deutzdxfan. is een gescheiden systeem, met dubbel 125mm buis, die is niet zomaar dicht, op het dekseltje wil weleens een beetje voer/rommel blijven liggen.
Sleufsilo ligt er nu 1 jaar, afschot naar het midden is 0.5 % en gootje ligt een centimeter lager, bevalt prima zo
deutzdxfan.
Prachtig gemaakt@ronald-deutz-fahr je ziet het tegenwoordig steeds vaker maar dit is zelfgemaakt en dat is eigenlijk net zo handig. En je kunt die steentjes er ook nog een keer uithalen als je er toch bij moet.
+1
@deutzdxfan. bedankt!
Ja we zien onderweg vanalles en maken het dan het liefst zelf na! 😉
Stenen zullen nog een keer omhoog gehaalt moeten worden omdat dat iets zakt, en kan altijd de buis nog opzoeken inderdaad.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 4.31 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!