Delen van de Siac cabine.  Gestraald en gepoedercoat.Vandaag de ramen geplaatst, maar was nog een heel werk.Heb het met een touwtje gedaan.Van de week geen tijd meer maar volgende week schoon maken en

Same Tiger 100

a3vandiejen
Delen van de Siac cabine. Gestraald en gepoedercoat.
Vandaag de ramen geplaatst, maar was nog een heel werk.
Heb het met een touwtje gedaan.
Van de week geen tijd meer maar volgende week schoon maken en misschien op de trekker bouwen.

Reacties

+3
wim-same
@a3vandiejen ziet er goed uit Adrie.
+2
a3vandiejen
@wim-same Ja is goed gelukt Wim, hij is nu wat vlekkerig van de vaseline maar is heel mooi.
+1
RPCounty
@a3vandiejen t zal mij benieuwen als ie klaar is. Mooi hoor.
a3vandiejen
@RPCounty Als ik eerlijk ben dan ben ik zelf ook heel nieuwsgierig hoe het er allemaal uit gaat zien. Maar hoop het er volgende week op te zetten.
+2
akkermopet
Strak werk! 😅
a3vandiejen
@akkermopet Zo is het ....Maar niet alles zelf gedaan hoor.
+1
akkermopet
@a3vandiejen Dat hoef ook niet, als het maar strak in de lak zit!
wim-same
@akkermopet Poedercoating is ontzettende sterke en slagvaste lak.
+1
akkermopet
@wim-same Ja dat is zeker, want ik heb dat ook bij de bak van de Unimog laten doen.
Daar heb ik veel gemak van , want het kan wel tegen stootje!
+1
Arie_MF
@a3vandiejen dan heb je de poppenkast gemist in de Spil?😉 Zo te zien was je wel in stijl bezig met die oranje onderdelen.😄
a3vandiejen
@Arie_MF Was het poppekast? Ja heb het wel een beetje oranje gehouden haha.
+1
mklok
@a3vandiejen Ziet er netjes uit , volgend jaar met koningsdag kan je maxima droog vervoeren met de trekker. Heb je ook met de peestrekker gewerkt of enkel met het touw?
a3vandiejen
@mklok Met alle twee Marco, er zitten veel scherpe bochten in en zodra je door de bocht ging met het touwtje trok hij het rubber niet over de rand.
Vond het al met al toch een beetje tegen vallen. Om 10 uur begonnen , half uurtje eten en om 17 uur klaar.
Maar gelukkig alles heel gebleven wand de voorruit is nieuw en was knap prijzig.
+1
wim-same
@mklok Ja maar dan moet jij wel meerijden met een Ford in de Ford kleur en nog een Lamborghini. Dan heb je oranje - wit - blauw. ha ha
+1
mklok
@wim-same haha wel dan in goede volgorde rijden.
+1
Schluterfan
Mooi werk Adrie!

Ik zelf vind het een rotjob, ramen steken.
a3vandiejen
@Schluterfan Helemaal met je eens. Het viel eigenlijk een beetje tegen, maar is toch gelukt zonder dat er een ruit is gebroken.
Schluterfan
@a3vandiejen

Ik in der tijd bij de Schlüters eens 2 gebroken met ze eruit te halen. Net die laatste 20cm nog en dan toch plots knak... Om zot te worden! Ruiten op voorraad zijn er bijna niet, of als ze die dan hebben zijn het getinte. Ik heb ze dan maar bij een bekende laten maken, viel ok nog niet eens mee. De zijrruiten van de 12 bvb zijn voor geen meter symmetrisch.

Bij de Compact heb ik letterlijk in de voorruit de hamer moeten zetten. Daar hadden ze een ruit van een cm dik erin gekit met ik weet niet wat. Eruit snijden viel al dik tegen, want de kader is een soort profiel en de kit zat overal... Maar 1 remedie dan. Heb dan een gepaste laten snijden.
a3vandiejen
@Schluterfan Ja is een hele strijd. De grote voorruit is ook gesneuveld. Ik had hem er al uit en toen ik de rubbers er af haalde was het pang. Daar heb ik dus een nieuwe voor besteld. Dat was even spanend met er in zetten wand die was knap prijzig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Tiger 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!