Foto van een County Super 4 new performance. In originele conditie. Zeldzaam goed exemplaar. In deze kleurstelling een aparte verschijning, omdat alleen de allerlaatsten zo gemaakt zijn. Deze trekker

County Super 4

RPCounty
Foto van een County Super 4 new performance. In originele conditie. Zeldzaam goed exemplaar. In deze kleurstelling een aparte verschijning, omdat alleen de allerlaatsten zo gemaakt zijn. Deze trekker is een origineel nederlandse trekker. Eigendom van mijn zoon, die ook een super six bezit van hetzelfde bouwjaar. 1964.

Reacties

+1
wim-same
@RPCounty Dit is zeker een zeldzaam mooi exemplaar.
RPCounty
@wim-same dank je Wim
wim-same
@RPCounty Als ik vroeger naar Steenwijk ging was dat meestal naar de Eesveenseweg naar de grote C, maar er is nog meer moois in Steenwijk. ha ha
RPCounty
@wim-same ja dat gebouw kan ik wel dromen. Ken er ook verscheiden oud monteurs van.
wim-same
@RPCounty Ik kom en heb nog steeds regelmatig contact met diverse oud monteurs. CEBECO Handelsraad is vergane glorie, Jammer. Ze hebben ook vele machines gemaakt.
+2
Albert Peters
Ongelofelijk mooi
RPCounty
@Albert Peters dank je Albert. Dat is uit jouw tijd. Of niet?
Albert Peters
Ik heb zowel met een super 4 als een super 6 gewerkt .niet zo heel veel maar. toch
Albert Peters
Ik heb zowel met een super 4 als een super 6 gewerkt .niet zo heel veel maar. toch
RPCounty
@Albert Peters dat blijft wel hangen hahaha
a3vandiejen
Prachtig, en zeker als je ze niet veel ziet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de County Super 4 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!