een paar Samecar's die nog wachten op restauratiebij Luc Bisschop. Foto is geplaatst door wim-same op 29-04-2017 om 21:42:58, met 7 reacties.

Same Samecar

wim-same
Een paar Samecar's die nog wachten op restauratie
bij Luc Bisschop

Reacties

steyrlanzboy
Ik wist niet dat same ook autos deet maken wat is dan de maximun snelheid wat hij kan halen
poech prut
@steyrlanzboy niet zozeer een auto, eerder een universele werktuigdrager/vrachtwagentje ala unimog. Als ik me niet vergis zelfde versnellingsbak als de same atlanta 45, en die reden met gemak 40km/h.
wim-same
@steyrlanzboy De middelste ( grijze ) is een Samecar Toro dit is een snelverkeer wagen de andere zijn trekkers met een laadbak. Same heeft ook nog grote vrachtwagens gemaakt van 160 pk. Er is nooit geen Nederlands kenteken afgegeven.
poech prut
Wim misschien dat jij dat weet, klopt het dat de coöperatie Ons Belang in Stolwijk ook nog van die Samecars heb gehad? Via via weleens gehoord.
K weet wel dat ze ook zetors reden omdat die destijds al zo snel liepen en luchtremmen hadden.
wim-same
@poech prut Van één Samecar is mij bekend dat zij die verkocht hebben als spuittrekker bij Loonbedrijf Bakker in Moerkapelle. Het is mij niet bekend dat zij er zelf mee gereden hebben, maar ik zeg geen nee. Coöperaties in het midden en oosten van het land hebben er wel mee gereden om veevoer weg te brengen, en soms ook nog met een Welgro bulkwagen erachter.
Of Coöperatie Stolwijk er nog meer verkocht heeft weet ik niet, wel hebben er een paar gelopen in hun gebied, maar weet niet wie ze verkocht heeft.
a3vandiejen
@wim-same Weer een eerste plaats Wim bij Truckfan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Samecar ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!