Nounou het gaat goed met de bloopers dit jaar😅De wagen verloren.https://www.tractorfan.nl/user/19144/pictures/ zie hier de oorzaak.

BLOOPERS Huhh???

Nounou het gaat goed met de bloopers dit jaar😅
De wagen verloren.

tractorfan.nl/user/19144/… zie hier de oorzaak.

Reacties

Baltus_steyr
Aj daar wordt je niet vrolijk van. De schade voor de rest nog beperkt gebleven?
@Baltus_steyr

Ja schade is gelukkig beperkt gebleven. Slangen zijn er uit gesprongen en de remleiding had gelukkig nog wat speling. Waren wel 5 kabeltjes los getrokken in de bedieningskast. En later bleek nog dat de massa in de 7 pool niet meer goed was.
Baltus_steyr
@TerraJohnDeerefan ajj, al met al toch weer terecht gekregen? Dat is altijd een heel gepuzzel om het weer terecht te krijgen!
@Baltus_steyr

Ja 2 uur stil gestaan dus viel wel mee. Even bij een andere kast gaan kijken om te zien welke kabels waar moesten. En een andere trekker van een collega gehaald.
Stront-boer
Niet best hydrauliek en alles heel gebleven?
@Stront-boer

Hydrauliek wel, stroom niet helemaal.
mf gek gerbert
Daar heb je nog geluk gehad dat het bij de kuil gebeurde en niet op de weg met 40 kmh
+1
@mf gek gerbert

Ja gelukkig wel. Ik kreeg de wagen niet leeg toen ben ik achteruit gereden en op de rem gaan staan en tegelijk de ketting bedienen. Dat een paar keer geprobeerd en opeens schoot de wagen een meter naar achteren😅
bartjuh
@TerraJohnDeerefan
Ohh... LOMP noemen ze dat ook wel
@bartjuh

Hoe zou jij het doen dan?
De las van de pin was ook al voor een deel gescheurd dus die heeft waarschijnlijk al een klap mee gekregen toen die ton is om gevallen.
+1
bartjuh
@TerraJohnDeerefan wagen niet zo vol knallen als je nat, zwaar gras laad
@bartjuh

Het gras zag er vrij droog uit en het laden ging van alleen en het gras ging gemakkelijk de wagen in vandaar had ik echt niet gedacht dat het gras zo zwaar zou zijn, maar goed de wagens erna heb ik hem niet meer zo vol gemaakt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Huhh??? ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!