Foto van een Intrac T50, vorige maand gehaald. Type staat nog niet in de lijst.. Foto is geplaatst door BartFarming op 22-05-2017 om 21:32:30, met 5 reacties.

Intrac L30

BartFarming
Foto van een Intrac T50, vorige maand gehaald. Type staat nog niet in de lijst.

Reacties

bartjuh
Appart apparaat...
Is t wat? Ook naast verharding?
BartFarming
@bartjuh Trekt ook in het zand zeer goed, ook een stuk stabieler dan ik had gedacht. Hebben een driewieler gekocht omdat we met het diepstrooisel strooien lastig uit de voeten kwamen in de (krappe) stal met de 4 wiel minishovel.
Ties6210
Het lijkt mij geen stabiel ding
BartFarming
@Ties6210 Daarom moet ook alles met beleid. Een knaap die meent overal volgas en snel naar toe te moeten rijden hoef je niet met dergelijke machines te laten rijden 😉
Qua stabiliteit valt het me overigens allezins mee. Had hem vele malen instabieler verwacht. Het boxen vullen gaat een stuk makkelijker en sneller dus zijn tot nu toe zeer content met deze machine.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Intrac L30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!