Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 90. Foto is geplaatst door deutzfan_stijn op 25-05-2017 om 12:55:34, met 6 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron 90

deutzfan_stijn
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 90

Reacties

fendtjecis
Draaien met frees in de grond? kan wel eens een keertje fout gaan
interpower743xl
@fendtjecis ik heb het al een keer fout zien gaan , ik vrees alleen recht
fendt308-driver
@interpower743xl
Wat gebeurd er dan?
interpower743xl
@fendt308-driver Die keal was toen op klei grond aan het vrezen , en er zat puin onder de grond , doordat ie net in een bocht aan het vrezen was kwam de vrees een steen tegen en kwam omhoog , toen knapte de aftakas af 😂, Dusja ik vrees niet zo graag in een bocht , tegenwoordig weet je nooit wat er allemaal omhoog komt , als je de grond niet kent en niet weet wat er onder zit , ik heb wel eens gehad , moest ik ergens vrezen kwam ik 4 van die beton palen tegen , alles was gelukkig heel , maar ik snap dan niet hoe die palen in de grond kwamen ??
+3
bartjuh
Volgens mij maakt iemand met gevoel voor machines ook niet zulke scherpe bochten met wat voor machine dan ook in de grond. Vind bij een flauw bochtje al dat de boel begint te wringen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!