Foto van een Massey Ferguson 1155 Trekkertrek Zuid-Beyerland. Geplaatst door mklok op 28-05-2017 om 07:00:48, met 17 reacties.

Massey Ferguson 1155

Foto van een Massey Ferguson 1155 Trekkertrek Zuid-Beyerland

Reacties

+1
Arie_MF
@mklok deze had de derde prijs in 7,5 ton. Jij kwam wel aan je trekken met zoveel Fords lijkt me😉 Het was weer een mooi evenement!
mklok
@Arie_MF Dan was jij met een 2725 ?
Arie_MF
@mklok ja, wilde hem wel eens testen maar dat was geen succes.
mklok
@Arie_MF Dat is jammer , wat waren de problemen? Zag je wel dan bij Zuid West staan om de banden af te lopen of zoiets. Jammer dat ik het niet wist had ik even langs gelopen.
Arie_MF
@mklok banden geen grip/ te stug, die 1130 en 1155 gingen een stuk beter. Had leuk geweest even een praatje te maken, je moet het maar net weten wie een TF'er is.
mklok
@Arie_MF Ja precies , je komt op zo iets een hoop bekende tegen. Maar nu weet ik het . Volgende keer beter. Waar kom je 2725 vandaan?
Arie_MF
@mklok uit Delwijnen(bij Zaltbommel)
mklok
@Arie_MF Kuipers uit de Hoekse Waard heeft er volgens mij ook eentje gehad. En ik weet niet maar misschien had Loonbedrijf Blaak er ook een .
Arie_MF
@mklok idd, volgens vd Griend had Blaak ook zoiets.
mklok
@Arie_MF Heb nog een tijdje bij middelkoop in numansdorp gewerkt . Was toen een MF dealer en meneer Blaak heb ik veel gezien. Weet dat ze ook een 698T hebben gehad. Een 2725 of een 2720 dat weet ik niet precies meer. Kuipers uit strijen hebben wel een 2725 gehad , die heb ik weleens gezien. Veel folder materiaal uit die tijd heb ik in mijn bezit.
1046
@Arie_MF wat voor banden heb je dan???
Arie_MF
@1046 taurus 30.5x32
1046
@Arie_MF ai . Die zijn in et algemeen nie geschikt voor het spelletje. Wil je meer . Dan is michelin of kleber aan te raden .
maar heb je wel schik gehad????
Arie_MF
@1046 dat wel hoor, nu verzinnen wat ik de volgende keer doe(welke trekker/ klasse/ banden).
+2
1046
@Arie_MF schik is et belangrijkste . Maar winnen is ook leuk😊😊
+1
MF 2725
@Arie_MF Dat heb ik jaren geleden ook al ervaren. 😄 Die Taurus banden zijn niet echt geschikt voor trekkertrek.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 1155 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!