Foto van een Fordson Doe Triple D en Doe 130. De Doe 130 is die van ernest Doe. Was toen in de restauratie. Oude fotos kwam ik tegen uit 1992. Op een aantal fotos zit ik zelf op de triple D van een ke

Fordson Doe Triple D

777 foto's van @RPCounty

RPCounty
Foto van een Fordson Doe Triple D en Doe 130. De Doe 130 is die van ernest Doe. Was toen in de restauratie. Oude fotos kwam ik tegen uit 1992. Op een aantal fotos zit ik zelf op de triple D van een kennis. Met op een foto nog een deel te zien van mn MB 190 waar ik veel mee afgejakkerd heb. Deze fotos zijn 25 jaar oud dus kwaliteit is wat minder.

Reacties

John k
Vond je stiekem MB trac ook mooi?😎😎
RPCounty
@John k hoezo dat? haha
John k
@RPCounty oeps sorry, dacht dat ik mb 1900 las, dacht dus aaneen mb trac (Shovel rijden en met de telefoon spelen tegelijk.......geen goede combinatie)
RPCounty
@John k haha
@John k je hebt gelijk met dat telefoon en shovel rijden 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Doe Triple D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!