Foto van een Maschio Frees. Vandaag men nieuwe frees gaan afhalen. Wat een machine !!! 

Wat doe je dan, natuurlijk uitproberen meteen :) https://youtu.be/6DK2IsQwWJM

Maschio Frees

Foto van een Maschio Frees. Vandaag men nieuwe frees gaan afhalen. Wat een machine !!!

Wat doe je dan, natuurlijk uitproberen meteen 😄

Reacties

+2
holderb51
Mooi hoor, een heel verschil zeker met je "oude" frees. Goedkoop is toch vaak duurkoop. Heb zelf al jaren een del morino, probleemloos. Wel wat duurder, maar verdient zich vanzelf terug.
erik9831
@holderb51 Zeer tevreden over, toch dat kleine stukje dat ik nu gedaan heb. Het achterste blad maakt nu wel een verschil, de grond word precies langer binnen gehouden, waardoor het fijner is. Del Morino is ook wel een uitstekend merk.

Ze zal zich wel terug verdienen, ook op vlak van tijdwinst denk ik. Maar dat kan ik pas zeggen als ik er een gazon mee aanleg. Nu had ik vaak problemen met het wortelgestel van het oude gazon. Als ik dat kleine deel bekijk wat ik nu gedaan heb met het hoge onkruid, dan denk ik dat ik hier nu ook minder last mee ga hebben.
CoenNijenhuis
Mooie frees!, hoeveel toeren op de motor moet je draaien om 540 pto toeren te halen?
erik9831
@CoenNijenhuis zitten 2x 540 toeren op 😄 Eentje is de Eco 540 en die zit op een 2000 toeren en de 540 niet eco is 2600 ongeveer.

In totaal kan je er iets van een 5-6 uurtjes mee werken op 20 liter brandstof in niet eco 540.
+1
mklok
Mooie frees werkt netjes zo te zien. Veel geluk ermee. Een regenbui zou denk ik wel welkom zijn als ik de stofwolken zie.
+1
erik9831
@mklok Meer dan 1 mag ook 😄 Liefst zo een zeer lange bui met normale regenval ... Van s'ochtends tot laat in de avond. Maar zal wel weer onweer en wolkbreuk worden van 20 minuten 😞
+1
toon-vanbergen
Mooie combinatie!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Maschio Frees ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!