Same Meerdere op de mooie Same dag in Delden. Foto is geplaatst door wim-same op 17-06-2017 om 23:03:37, met 6 reacties.

Same Meerdere

wim-same
Same Meerdere op de mooie Same dag in Delden

Reacties

+1
hooidonk
Mooi hoor!

Is een same eigenlijk een snelle trekker?
wim-same
@hooidonk Heel erg afhankelijk welk type je hebt. je hebt best wel snelle, maar ook langzame typen. De nieuwe zijn wel snel.
a3vandiejen
@hooidonk Het enigste na deel van mijn Tiger is dat hij maar 25km per uur rijd. En ik heb begrepen van de kenners dat daar niet veel aan te doen is.
Op zich niet heel vervelend maar als je net als ik wat meer toertochten wild gaan rijden moet je er al gauw met een BE combi naartoe.
hooidonk
@wim-same
Okee, maar bedoel je dan met de nieuwere degene met cabine?

@a3vandiejen Oei ja, 25km/h is niet snel. Dat word je op een gegeven moment wel zat. Ook tijdens de toertochten kan dat vervelend zijn, vooral als de rij lang is. Dan komt er een golfbeweging in de stoet en moeten de achtersten af en toe goed doorplanken om de voorgaande niet uit het zicht te verliezen. Maar dat zal bij zo'n aantal als tijdens deze dag denk ik wel meevallen.
a3vandiejen
@hooidonk Met de toertochten valt het mee, er zijn er zat die niet harder dan 20 gaan.
Maar om naar die toertochten te gaan is ook al gauw een 30, 40 km.
Een maat van me heeft een keer op een Minitauro 60 gereden die 35 liep.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Same ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!