Foto van een New Holland 1089 Balen verzamelaar.. Foto is geplaatst door mklok op 18-06-2017 om 09:00:02, met 7 reacties.

New Holland Onbekend

mklok
Foto van een New Holland 1089 Balen verzamelaar.

Reacties

erik9831
Beetje vreemd, ik kan mij uit men jeugd ook soms nog vreemde creaties bedenken die ze toen in folders hadden staan. Toen was daar precies wel het lef voor om zoiets te maken, of te bedenken. Nu is het zelden dat je nog eens zoiets tevoorschijn ziet komen met de huidige technologieën. Heeft het dan te maken met het financiële plaatje of is men echt het lef kwijt ?

In de aard van die balen opraapwagen die in een ronde gaat ... Nu lijkt het meer, koop je een 2de trekker met frontlader en een platte wagen en haal je stro zo maar binnen. Enerzijds die balen opraapwagen kan je 1 keer gebruiken en die trekker meerdere keren.
mklok
@erik9831 Denk dat wel een rol speelt . Trekker met voorlader en een kar is meestal wel te vinden op een boerderij. Dit is echt voor specifiek om balen te laden en best kostbaar om aan te schaffen ( moet echt veel balen moeten laden ) , je heb ze ook voor achter de trekker.
+1
olro 61
@mklok Van de getrokken N-H balenopraapwagen zijn er toch wel een aantal van verkocht, het werkte zeer goed en snel, zowel het laden als het lossen(als je het land dicht bij huis had) er werden 96 balen per wagen meegenomen.
+1
sassinga
Deze worden in de USA veel gebruikt. New Holland verkoopt ze nog. Voor zowel grote balen als kleine pakjes.agriculture1.newholland.com/nar/en-us/…
+1
Baltus_steyr
@sassinga En vergeet niet dat de zelfrapende grote ronde balen trucks ook nog veel bruikt worden!!! Het is een systeem wat in canada en Amerika kleine maar ook zeker als grote ronde en vierkante balen nog veel gebruikt wordt!!
Ties6210
Tja john deere maakt ook nog kleine pakjespersen in duitsland

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van New Holland ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!