Foto van een Fordson Power Major met een Mc Cormick B47. Geplaatst door forddearborn op 19-06-2017 om 16:48:47, met 10 reacties.

Fordson Power Major

Foto van een Fordson Power Major met een Mc Cormick B47

Reacties

a3vandiejen
Prachtig, kan zo jaren 70 zijn.
+1
XC 70
@a3vandiejen en vroeger ook nog
jeet
Dat is mooi persen met zo'n power major met doordraaiende aftakas lekker laag in toerental 💪
forddearborn
@jeet ja mooi he, valt me niet tegen hoelang hij doorzet, motor toerental net even boven 1200 zetten en hopaa. Enige nadeel is wel dat hij niet zo heel langzaam wil rijden.
jeet
@forddearborn is de 1 laag te hart dan ?
forddearborn
@jeet ja dat was net even te hard. Nu lag er ook een beste wierts hoor. Bij plekken hoger als het voor wiel. Maargoed dan komt de doordraaiende aftakas weer goed van pas 😁
+1
jeet
@forddearborn ik heb als jongetje van 10 jaar oud veel geperst met fordson diesel major zonder doordraaiende aftakas met newholland 276 pers van dat hooi met de acrobaat gewierst dat was nog weleens een breekbout
jannie2001
Kom je met 1200 toeren wel aan het juiste toerental op de aftakas
? ik pers met 2000
jeet
@jannie2001 aftakas van major loopt harder dan van de 1000 serie

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Power Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!