Same Explorer 90 en doorrrrr :D. Foto is geplaatst door poech prut op 24-06-2017 om 16:11:44, met 10 reacties.

Same Explorer 90

poech prut
Same Explorer 90 en doorrrrr 😃

Reacties

wim-same
@poech prut Volle vrachten. en gaan. Wat is het maximum gewicht bij jullie in de Krimpenerwaard ???. Zo moest Ik ook nog eens een veel te licht trekkertje voor een Kieper zetten omdat ik anders ook boven de 15 ton zat.
poech prut
@wim-same na 20jaar trouwe dienst gaat ie nu weg.
wim-same
@poech prut Ingeruild voor een MF ?
poech prut
@wim-same haha ja helaas.. ouwe van slob. zat er ook wel aan te komen met aca als vaste lmb 😉 En tweedehands same met fronthef zijn dungezaaid plus dat dealer dan ver weg zit.
wim-same
@poech prut Ik had al gehoord dat hij bij ACA stond.
wim-same
@poech prut Ik heb zo nog een Silver 95w met voorlader.

(klik om te vergroten)

poech prut
@wim-same mooi ding en net wat luxer natuurlijk. Kan me nog herinneren als klein ventje dat zo eentje nieuw bij lmb boer in vlist stond op de show.
poech prut
Dit is een trailer waar de wei van de kaas in opgeslagen wordt, alleen ff de dolly geleend om hem (leeg) te verzetten, beetje misleidende foto dus haha.
jordi 1455
Explorer-II 90 Top zo te zien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Explorer 90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!