Foto van een Same Minitaurus 60 + Welger AP 41.Afgelopen week nog even een paar baaltjes hooigeperst

Same Minitaurus 60

martin boeruh
Foto van een Same Minitaurus 60 + Welger AP 41.
Afgelopen week nog even een paar baaltjes hooigeperst

Reacties

+1
wim-same
@martin boeruh Het is mij net niet gelukt om kleine pakjes te maken, dus dan maar gewikkelde balen. Week eerder kon niet i.v.m. de Same-dag.
+1
martin boeruh
@wim-same Oke Wim. Dit is een oude wei. En is de afgelopen jaar ook niet bemest. Dan heb je er nog wel een keer hooi van
wim-same
@martin boeruh De mijne was 3 jaar geleden nieuw ingezaaid grasland, 2 X bemest en voorgeweid. Het weer was perfect, maar Ik kan pas na half 5 schudden. Dan heb je net een dag langer werk.
martin boeruh
@wim-same Ja klopt Wim. Voor hooien heb je tijd nodig. Je kunt er dan weinig anders bij naast hebben.
wim-same
@martin boeruh Dit is trouwens ook wel een heel mooi gaaf trekkertje. Wij hebben vroeger nog wel de laatste serie Minitauro 60 gehad. Deze had dezelfde vooras en hef. alleen de versnellingsbak was nog niet gesynchroniseerd.
martin boeruh
@wim-same Klopt Wim. Deze heeft altijd bij een akkerbouwer in Noord-Holland gelopen. We hebben alleen het plaatwerk opnieuw laten spuiten. En de motor is gereviseerd (verbruikte een beetje olie) en een lager van de aftakas is vervangen. We kregen de aftakas bijna niet meer in het werkt. Het lukte wel met enige moeite en een hoop gekraak. Veder hebben we er niks aan gedaan
+1
SJB533
@wim-same
Dit is inderdaad een gaaf trekkertje.

Had je trouwens getagd op fb, Wim. Foto's van vorige week. Martin is trouwens ook getagd 😉
a3vandiejen
@wim-same Wilde net vragen of je nog geperst had Wim.
a3vandiejen
Prachtige combi zo.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Minitaurus 60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!