Foto van een County 1164 - 40. Bron : Classic tractor.. Foto is geplaatst door mklok op 02-07-2017 om 10:55:00, met 5 reacties.

County 1164

mklok
Foto van een County 1164 - 40. Bron : Classic tractor.

Reacties

+5
mklok
Nu dacht ik dat deze trekkers bij County waren gemaakt maar kreeg het maandblad binnen en daar stond het volgende in: Deze trekkers zijn gemaakt voor de Zuid Atlantische Eilanden ( st Helena ) Van deze trekkers zijn er 10 gebouwd. Nou wil het verhaal dat deze trekker in opdracht van County , die toen in handen was van de Benson Groep , bij SEM ( South Essex Motors ) gemaakt zijn. SEM was toen eigenlijk de uitvinders voor Ford . Zij hebben ook ook de Ford 7810 ontwikkeld.
+6
mklok
En deze 1184 - 40 is ook bij SEM gemaakt. Van deze trekkers zijn er twee gemaakt voor de Falkland eilanden. Eentje is door brand verwoest. De ander is terug in Engeland en is door een verzamelaar helemaal gerestaureerd in nieuw staat. Bij de Big 100 in Ierland was de trekker ook aanwezig.

(klik om te vergroten)

a3vandiejen
Leuke verhalen zo.
+1
mklok
De verbrande county 1184-40

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de County 1164 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!