Same Explorer 90II met Doda 120 baggerpomp. Foto is geplaatst door poech prut op 11-07-2017 om 17:13:27, met 7 reacties.

Same Explorer 90

poech prut
Same Explorer 90II met Doda 120 baggerpomp

Reacties

poech prut
@joop-same Weet u of de intercooler van een antares 100 nog los te verkrijgen is? Zoja, is die zo op deze explorer te schroeven? De motor loopt steeds int rood met baggeren.
Fendt926Driver
@poech prut denk jij dan dat de trekker koeler blijft met een intercooler?
Ik denk dat hij eerder nog warmer gaat worden. Misschien koeling schoonmaken intern en extern
poech prut
@Fendt926Driver ja heb ik al gedaan en kwam heel wat meuk uit. Probleem lijkt me nu eerder te weinig vermogen. We hebben al een stukje van de tuut van de ketsplaat afgezaagd zodat het minder weerstand kost. Door juist niet teveel gas te geven gaat het allemaal net, maar het houdt niet over zegmaar.
bartjuh
Te weinig vermogen? Dan moet er dus een andere, sterkere trekker voor
poech prut
@bartjuh om de 2tot3uur ff bakkie doen, magtie weer beetje afkoelen
joop-same
@poech prut Een Interkoeler op een 90 bouwen gaat niet maar zo, het zou wel kunnen maar dan ben je ook 2000 euro verder.
In welk aftakas toerental werk je -540 gewoon of Eco of 1000 gewoon of Eco, zwaar aftakas werk moet je in 540 of 1000 afhankelijk van je machine doen.
En heb je de oliekoeler naast de motor ook wel goed schoon????

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Explorer 90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!