Foto van een Agco Allis 9815. Foto is geplaatst door oldtimergek op 15-07-2017 om 19:18:03, met 8 reacties.

Agco Allis 9815

oldtimergek
Foto van een Agco Allis 9815

Reacties

steyrlanzboy
Waar stond deze die zie je meest al in america
oldtimergek
@steyrlanzboy Deze stond bij Pentagon farm centre in Lacombe (Alberta). Heb ik een rondleiding gehad op 28-06-2017. Doen nu mee voor het guinnes book of records als grootste mechanisatie bedrijf ter wereld. En het is inderdaad groot.
caseboy
@oldtimergek ik dacht eigenlijk dat pentagon nog wel meeviel kwa groote.
Ik dacht dat dealers zoals cervus equipment en rocky mountains equipment veel groter waren.
oldtimergek
@caseboy Rocky mountains equipment ben ik op 7 juli geweest. Vond dit wel zo gezellig als bij dat pentagon. Ook rondleiding gehad en er stond inderdaad heel veel machines. Ze hadden hele grote klanten vertelde de ass manager. Dit is een Case dealer.
casepowers
@oldtimergek hoe groot is groot dan? ben wel benieuwd
oldtimergek
@casepowers ze hebben meerdere afdelingen in Alberta. De afmetingen van Lacombe heb ik niet allemaal onthouden. Dit gebouw was nu een 3 maanden geleden ge-opend. Was zeer modern en daar moet je van houden. Ik ben bij andere bedrijven geweest waar ik het gezelliger vond en waar meer trekkers en werktuigen stonden.
930triplemaaier
@oldtimergek ze hebben 4 vestigingen
jammer dat de oude eigenaren het 5 jaar terug verkocht hebben hoor namelijk dat sindsdien de sfeer en de klantvriendelijkheid minder is geworden

alberta harvest centre is ook van hun
pentagonfarm.com/
albertaharvestcentre.com/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Agco Allis 9815 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!