Same Centauro 65 met Atlas 512. Was 35 jaar geleden mijn eerste kraan. Ik heb de kraan toen zelf op deze trekker gebouw en er nog jaren mee in de verhuur gezeten. Stond te koop en heb hem weer terug

Same Centauro 65

wim-same
Same Centauro 65 met Atlas 512. Was 35 jaar geleden mijn eerste kraan. Ik heb de kraan toen zelf op deze trekker gebouw en er nog jaren mee in de verhuur gezeten. Stond te koop en heb hem weer terug gevonden in België. Er moet wel veel aan gebeuren. Motor loopt ook niet meer.

Reacties

+1
mklok
Mooie vondst met een hoop herinneringen. Leuk dat je hem weer in bezit heb.
+1
wim-same
@mklok Ik herkende hem direct, maar logisch op een Same zie je niet vaak een Atlas. Er is wel wat aan veranderd, Ik had er een schuifblad voor op zitten en een rek voor de knijper. Deze zijn er af. Ook de hydrauliek tank had ik aan de zijkant gemaakt, die staat ook weer achter op. Plaatwerk nog redelijk, andere grill erin, die heb ik nog wel. Spatborden geen roest. ( uitzonderlijk )
SJB533
En nu opknappen, met kraan en cabine erop?
wim-same
@SJB533 Kraan er wel op. Cabine weet ik nog niet. Die heb ik er toen opgebouwd voor slecht weer, maar met slecht weer ga ik hier zeker niet meer me werken hoor. Zonder cabine vind ik heb eigenlijk veel mooier.
SJB533
@wim-same
Dit is een originele cabine? Dat heeft natuurlijk wel wat, ondanks dat het eigenlijk wel een lelijk lawaaiig hok is 😉
+1
wim-same
@SJB533 is geen originele cabine. is een Secura cabine.
erik9831
Toevallig geen foto's uit het verleden ?
+1
wim-same
@erik9831 2 foto's van 15 - 7 2017 en één foto van de advertentie
erik9831
@wim-same niet van toen je hem zoveel jaar terug in het bezit had ?
wim-same
@erik9831 Deze foto is in Maasmechelen genomen ongetwijfeld op de plek waar ik hem gehaald heb. Al heeft de trekker nog wel gelopen tussen het nemen van de foto en nu, want de knijper was er nu aan gezet, en op de foto niet.
+1
Albert Peters
Hier k ik naar kijken zonder twijfel
a3vandiejen
Prachtig , en de Drago is er ook nog Wim. Word zo een mooie verzameling.
+1
wim-same
@a3vandiejen De Drago is er ook nog hoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Centauro 65 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!