Met perfecte balans toekruipend naar een 1e plaats in de 3.5ton op TT Rijsbergen 2017. Foto is geplaatst door tractorquintentje op 19-07-2017 om 09:39:14, met 11 reacties.

Renault Ceres 85X

Met perfecte balans toekruipend naar een 1e plaats in de 3.5ton op TT Rijsbergen 2017

Reacties

+1
ken-adams
Mooie trekker! Beestje 😄
+1
a3vandiejen
Prachtige foto.
bartjuh
Voor de perfecte balans hangen de voorwielen toch iets te hoog denk ik. Ongeveer 10 cm van de grond is beter. Maar toch gefeliciteerd met de winst
mauser
@bartjuh ik denk als de steigerbegrenzer de grond nie raken en hij hangt mooi stil dat je een perfecte balans hebt, wat voor hoogte je ook hangt.
En persoonlijk hoe hoger hoe mooier😊
bartjuh
@mauser
Hoe hoger van voor hoe lager de trekhaak komt. Hogere lijkt wel spectaculairder ja maar net vrij lijkt mij toch beter
mauser
@bartjuh jaa daar heb je gelijk in.
@bartjuh Trekker ging met voorwielen schommelen tussen grond en 10cm hoogte en liep zo door tot waar de rest stopte. Hij kwam pas zo hoog helemaal op het laatst (wanneer de foto gemaakt is). Dit was het punt waar de concurrentie/collega's niet raakte, daar ga je altijd een verzwaring van sleepwagen hebben, die kan resulteren in bv stilvallen van motor, slippen of zoals hier: zoveel grip hebben dat de tractor plots veel hoger gaat. 😉 Bij een dergelijke hoogte, zal je nooit veel meters meer pakken.
+1
Sanderford
@tractorquintentje precies was voor iedereen een rottig punt bij mij ging tie ook 1 keer verder omhoog vervolgens grip kwijt en een 2e plaats 😜
+1
@Sanderford nog herkansingen genoeg. En binnenkort verdubbeling van kansen als 1246 af is. 😂
Dit verduidelijkt misschien. 😉

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault Ceres 85X ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!