Foto van een New Holland CombineFilm van het nacht gebeuren: https://www.youtube.com/watch?v=r1O4gluybRg

New Holland Combine

1.382 foto's van @erik9831

erik9831
Foto van een New Holland Combine

Film van het nacht gebeuren:

Reacties

XC 70
Hopelijk geen onverdraagbare buren daar gehad
erik9831
@XC 70 die zijn er ... ik heb weet van 1 iemand die de politie heeft gebeld, maar die heeft als antwoord gekregen dat het mocht. Daar was hij dan ook weer pissig voor, voor dat antwoord 😁
mklok
@erik9831 Daar heb ik nou echt een hekel aan zulke mensen. Maar naast een woonkern zou ik wel rekening houden met 's nachts aan het werk gaan.
+1
erik9831
@mklok Inderdaad, dat is zoiets waar ik nu ook wel rekening me zou houden. Ofwel was dit het laatste stuk dat gedaan moest worden.
erik9831
@mklok dan nog vergeten ... ze waren klaar om 01:20 en om 2:20 was hier een zeer heftige onweer. Aan het peil van de watertank aan het tuinhuis is er een 150L bijgekomen, het tuinhuis is maar een 16 vierkante meter. Dan loopt een groot deel nog net naast de dakgoot, want ze is net te smal. Komt er ook van, die doe het zelf zaken hebben nooit wat je wil. 😞
mklok
@erik9831 Dan ben je toch net op tijd geweest. Aardig geregend dan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Combine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!