Kuhn schudder kaputelos😕. Foto is geplaatst door GerbertXL op 23-07-2017 om 16:05:21, met 19 reacties.

BLOOPERS Stuk

GerbertXL
Kuhn schudder kaputelos😕

Reacties

john deere 7810
Zow, waar heb je tegenaan gezeten?
hoest
Dussss het frame van kuhn kan wel kapot
GerbertXL
Alles kan kapot. Ik meende dat ik langs een hek heen kon, ik had het fout. En de beschermbeugel was al kapot dus in plaats dat de machine wegzwenkte sloeg ie vast in het hekwerk 😞.
GerbertXL
Nieuw onderdeel krap 200 euro. We gaan meemaken hoe lang dit het houd.

(klik om te vergroten)

Ties6210
@GerbertXL die is wel netjes gemaakt
GerbertXL
@Ties6210 Dankje.
Ik heb gelijk maar de beschermbeugel weer aan elkaar gebakken zodat ie de volgende keer gewoon daartegen komt. Als het kalf verdronken is...
+1
GerbertXL
En toen was ie weer kaput. Toch maar een nieuwe gekocht.

(klik om te vergroten)

Ties6210
@GerbertXL een nieuwe kuhn schudder wat voor type en hoe groot en oud was deze
GerbertXL
@Ties6210 Huh wat?
Ties6210
@GerbertXL nee laat maar je hebt het onderdeel nieuw gekocht
+1
john deere 7810
@GerbertXL

dat materaal is bijna niet te lassen, Wel mooi en eerlijk dat je het even vermeld. Hoeft een ander het ook niet te gaan proberen...
+1
GerbertXL
@john deere 7810 Ik ben eigenwijs zat om het gewoon weer te proberen. Dit onderdeel is ook relatief makkelijk te bereiken, als je al een dag bezig bent om iets te pakken te krijgen dan bedenk je je wel twee keer. Maar aan de andere kant, gietijzer met succes lassen valt inderdaad niet mee.
john deere 7810
@GerbertXL

haha zo'n idee had ik al 😛 Heb je hem zelf gelast de vorige x? eigelijk moet je hem even goed warm stokkeren, en heeeel langzaam weer laten afkoelen, heb je de grootste kans dat het goed gaat.
Martijn S
@john deere 7810 en uithameren...

Dan nog is het ene gietijzer de andere niet.
john deere 7810
@Martijn S

Ooh dat kan, zoveel ervaring heb ik er niet mee, meestal zijn het spruitstukken wat er gelast moet worden. Beter is het aan de specialist over laten, Maarja om eerlijk te zijn kan dat in dit geval niet uit is mijn mening.
Baltus_steyr
@GerbertXL Ik heb al jaaaaren terug een vorenpakker gelast! tijdens het ploegen draaien op de kopakker hebben ze een deel uit de wiel gedraaid. Toen heb ik gietijzeren pinnen gehaald en gelast en wonderbaarlijk genoeg gaat het nog altijd goed. Dat is nu al wel zon 6 jaar geleden!
GerbertXL
M'n vader had 'm gelast. Opwarmen, tja, misschien helpt dat maar dan is het nog lastig. Blijven tikken tegen het werkstuk schijnt ook te helpen bij gietijzer.
Gewoon proberen zeg ik maar, kapot is ie toch al.
Fred6490
@GerbertXL Beste resultaat had ik door inox bagetten te gebruiken en eerst stuk voor te warmen en ook tijdens koelen soms terug ff bijwarmen zodat het niet te snel gaat.
En doos geluk opentrekken😀

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Stuk ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!