Voerwagen een opfrisbeurt gegeven, het gras eronder vandaan en schoongespoten zover mogelijk. Na een lik vet weer klaar om te voeren.

Strautmann Voerwagen

Valtrapowerr
Voerwagen een opfrisbeurt gegeven, het gras eronder vandaan en schoongespoten zover mogelijk. Na een lik vet weer klaar om te voeren.

Reacties

+1
arjanvw
Nog niet zo'n oude wagen, zo te zien!
Valtrapowerr
@arjanvw wagen hebben we in 2010 in gebruik genomen nu 7,5 jaar.

@newholland6640
Dank je!
+1
arjanvw
@Valtrapowerr ziet er nog keurig uit dan!👍
+1
newholland6640
Ziet er keurig uit!
+1
newholland-
Lukt dat ,ronde balen in zo,n wagen of draait het wel eens om de walsen?
Valtrapowerr
@newholland- is een kar voor ronde balen met twee walsen, werkt perfect draaien er een kleine 1000 in een jaar door. Eigenlijk nooit problemen met dat wikkelen, wel eens gehad bij lang taai gras maar de laaste jaar geen last meer van gehad 😄
newholland-
@Valtrapowerr we hebben gisteren ook zo een gekocht om ronde balen te gaan voeren heb jij nog tips om ze snel en zonder voer verlies in de wagen te krijgen?
+1
CaseCS130
@newholland- ergens neer zetten waar je er tegenaan kunt drukken en scheppen maar.
+1
@newholland- rond of vierkant?
Wij voeren ze zo:

(klik om te vergroten)

.
Valtrapowerr
@newholland- wij houden de baal boven de klep, snijden dan de onderkant eronder vandaan en dan een snee van bovenop naar beneden, erin zetten en dan het plastic eraf pakken
newholland-
@Valtrapowerr met de voorlader dus?
KlaasM
Deze zie je idd niet veel.. eerst ng een gewone strautman geprobeerd? Of altijd dit model gehad?
Valtrapowerr
@KlaasM Nee gelijk dit model (nieuw) gekocht. Het klopt wat @CaseCS130 zegt, hij vreet de balen met gemak op.
Mooi verkoopargument voor de strautmann versus de andere merken met maar 1 wals, deze lust graag balen. Je verkoopt misschien meer de nieuwe 801? die werkt eigenlijk hetzelfde met 2 walsen.
CaseCS130
Strautmann heeft dit model al vele jaren. Is niet veel anders dan het gewone model, heeft alleen 2 tegen elkaar in draaiende walsen ipv 1 grote wals. Daardoor vreet hij balen beter op en kan er geen baal overheen draaien. Super wagens als je balen hebt, en de capaciteit is ook nog eens groter in gewoon kuilgras.
KlaasM
Klopt. Ik verkoop namelijk strautmann mar ng nooit zoon kar verkocht.. was benieuwd naar het werkelijke verschil
CaseCS130
@KlaasM Wij hebben ze beide op het erf, eentje voor reserve en eentje voor dagelijks gebruik. Helaas heeft de enkele walswagen weeginrichting, dus die gebruiken we dagelijks. Maar daarvoor jaren met de dubbele wals gewerkt, en die is duidelijk vlotter.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Strautmann Voerwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!