Foto van een Ford 3930. Even naar de bouwmarkt. En kwam dit tegen.. Foto is geplaatst door mklok op 27-07-2017 om 08:39:46, met 13 reacties.

Ford 3930

mklok
Foto van een Ford 3930. Even naar de bouwmarkt. En kwam dit tegen.

Reacties

John Deere 8345r
@mklok Soww zat daar ook dual power op?
Daanfordje
Een leuk trekkertje is dat, ik kwam hem pas met de acrobaat tegen!
+1
mklok
@Daanfordje Van manege Kraak in Spijkenisse. In Simonshaven woont Arie dus je kom hem best weleens tegen.
Daanfordje
@mklok Ja dat klopt, vaak in de hogeweg! 😜 Hij maait daar ook de bermen mee!
+1
mklok
@Daanfordje Zag en hoorde de blauwe 7810 met klepelmaaier nog gisteren langskomen. Was met de trekker aan de gang bij Jan.
Daanfordje
@mklok oh, dat was ik, ik heb de melders op het pas ingezaaide stuk op de korfbalwei geklepeld, dan kunnen we weer opnieuw graszaaien binnenkort! Aan het werk heb je hem niet gehoord denk ik, ik draaid maar rond de 1100 motortoeren 😛!
mklok
@Daanfordje Nee dat dan niet , maar was met mijn trekker bezig , en zo'n 7810 geluid herken je gelijk. Kan er maar een zijn ( zei Jan ) dat moesten jullie zijn uiteraard. Loopt verder niks van dit type trekker.
Daanfordje
@mklok klopt! Op putten loopt in iedergeval geen andere 7810 meer geloof ik, op voorne zou ik niet weten! Die van luijendijk is ook al een paar jaar weg!
mklok
@Daanfordje Op putten zijn er dan nog maar vier. Jullie twee , je oom eentje en ik dan. En op voorne zou ik het ook niet gauw weten. O ja bij Noordermeer die van Hans van der Hoek niet te vergeten. Zijn er dan vijf.
Daanfordje
@mklok oja, dat is waar! Maar die gaat ook naar Hans zijn thuis locatie, daar is hij een schuur aan het bouwen! En brielle is toch de voorne kant? 😜
mklok
@Daanfordje Ja , dat is aan de overkant. Waar zit hij dan precies.
Daanfordje
@mklok dat zou ik niet weten, hij is nieuw aan het bouwen!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3930 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!