Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Ford 7810 Gen III. Foto is geplaatst door mklok op 27-07-2017 om 09:27:00, met 9 reacties.

Landbouw miniaturen 1:32 Ford

mklok
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Ford 7810 Gen III

Reacties

+1
DualPower
Mooi model! Maar toch jammer van die open pijp altijd weer...Met de originele uitlaat klinkt ie ook prachtig en die is 10x mooier. Kwestie van smaak 😀
mklok
@DualPower Daar zat ik ook mee. Deze is in Engeland gemaakt door iemand. De cabine zoals dat dakluik en dat achterraam deed mij besluiten om hem te nemen. Die open pijp is minder . Heb er nog liggen misschien als ik niks te doen heb even veranderen.
+1
DualPower
@mklok Net als die Case fanaten bij al die 1455's. Maar de cabine is inderdaad erg mooi. Sowieso is de deelbare achterruit van Ford nog steeds ideaal! Jammer dat dit systeem niet meer wordt gebruikt.
mklok
@DualPower Inderdaad die deelbare ruit was of nog steeds makkelijk . Kans op gebroken achterruiten word zo een stuk kleiner .
DualPower
@mklok Ook dat. Onze 7610 van '88 rijdt nog steeds met de originele achterruiten, maar de NH T5050 van 2009 heeft de derde er al in zitten.
mklok
@DualPower Wij hadden een 6600 en met de kuilsnijder was het weleens spannend ook met de deelbare achteruit. Standaard als de kuilsnijder er achter hing enkel het onder raam naar boven .
SJB533
Quote Reactie van @mklok:
Ford 7710 Gen III

7810 III?😂
+1
mklok
@SJB533 Was nog niet wakker , black out of zoiets. Is inmiddels al veranderd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Ford ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!