Foto van een New Holland W 80 C demo shovel.. Foto is geplaatst door nhmonteur op 27-07-2017 om 20:44:55, met 18 reacties.

New Holland W 50 C

nhmonteur
Foto van een New Holland W 80 C demo shovel.

Reacties

Jasperfendt
Mooie shovel, hebben jullie ook wat van de serie hiervoor er lopen?
nhmonteur
@Jasperfendt nee hebben geen shovels lopen van new holland. We hebben wel een aantal kramer shovels lopen.
john deere 7810
@nhmonteur

de eerste indruk lijkt me goed 😉
nhmonteur
@john deere 7810 @Jasperfendt het is inderdaad een mooie shoveltje, al zijn er nog wel wat verbeter puntjes vind ik. Ben zelf echt geen shovelrijder, maar heb hem van de week naar de zaak gereden en daar had ik al het gemis van een goede armleuning. Ook het openhouden van de deuren is wat zwak vind ik zelf. Maar verder kwa rijden en bediening vind ik het een fijn ding.
Jasperfendt
@nhmonteur Wij hebben de nh w 80 tc uit de serie hiervoor, dat is gewoon een gele O & K volgensmij
jasper-santing0
@nhmonteur Hebt U er toevallig een electrisce schema van liggen? Met name van de voorste dimverlichting.
nhmonteur
@jasper-santing0 niet zo liggen maar kan er wel aankomen denk ik. Als het lukt dan zal ik morgen even kijken
jasper-santing0
@nhmonteur Dat zou heel mooi wezen alvast bedankt iniedergeval, van het type hiervoor de W80 TC. De New Holland dealer van hier heeft het niet op de New Holland shovels 🙈 😞
CaseCS130
@nhmonteur Weet je ook of de meeste onderdelen voor de Fiat Hitachi w70 nog leverbaar zijn? Is hetzelfde als een O&k L8.5. Bouwjaar 2000-2002 met nog een Perkins motor.
nhmonteur
@jasper-santing0 sorry, maar het is je niet gelukt om er vandaag naar te kijken. Als het lukt dan zal ik volgende week ff zoeken.
@CaseCS130 ik zou het echt niet durven te zeggen of die nog te leveren zijn. Ik weet niet wat je precies zoekt.
jasper-santing0
@nhmonteur Is geen haast bbij, en het is al mooi genoeg dat jij er even naar wilt kijken 👍
jasper-santing0
@nhmonteur Hebt u er nog wat over kunnen vinden? Hebben zelf alleen dit gevonden ngpc.cnh.com/CStoneEPC/launch.sls/… En zoek zelf over het bouwjaar 2007
nhmonteur
@jasper-santing0 Ohw sh.t helemaal vergeten. Ik zal morgen gelijk ff kijken. Wat had je nou ook weet precies nodig?
jasper-santing0
@nhmonteur Elektrice schema van de stadslichten vooraan en de rode wegverlichting achter, en volgensmij zit dat ook weer samen met de achteruit rij lampen. Zit soms kortsluiting in, wij zijn met onderhoud ermee bij de loonwerker die is ook al een poos aan zoeken geweest, maar soms is het ook zo ineens weer goed dus dat is een wat lastig verhaal. Die hebben ook al voor tekeningen gekeken maar die konden ook nog aan niks komen. En De New Holland dealer van hier verkoopt volvo shovels. Is een New Holland w 80 tc van 2006 of 2007 met Deutz motor.
jasper-santing0
@nhmonteur Is ook geen haast bij hoor maar het zal mooi zijn als jij daar wel wat van zou kunnen vinden, gelukkig zijn de dagen nu weer lang 😛
nhmonteur
@jasper-santing0 stuur me ff via een Pb je e-mail adres. Ik heb een boek kunnen vinden
Jasperfendt
@nhmonteur Oke, wij hebben er nu 5000 opzitten waarvan 4000 uur zelf gedraait

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland W 50 C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!