Foto van een Mc-Cormick D 436. Foto is geplaatst door Albert Peters op 28-07-2017 om 12:04:04, met 11 reacties.

Mc-Cormick D 436

Albert Peters
Foto van een Mc-Cormick D 436

Reacties

+1
Albert Peters
Deze keer wel een Spijkstaal dumper
a3vandiejen
Schitterend, en zakdoek voor het stof
+1
bob de bouwer
Prachtig de oude foto's
wim-same
Volgens mij is dit ook geen Spijkstaal dumper. Spijkstaal had de as meer in de midden, weinig druk op de trekker, en het schuine kontje is bij spijkstaal volgens mij wat lager.
+1
wim-same
Wel een mooie foto trouwens.
Albert Peters
@wim-same ik begin maar niet meerover dumpernamen
wim-same
@Albert Peters Er zijn er ook zo veel geweest. Ik denk dat ze ook wel door de plaatselijke smid gemaakt zijn. v.d. Velde aan de Hoogeveense weg had ook zo'n vreemde dumper. Heel erg breed. hij spoorde buiten de trekker. terwijl hij er al een MF 1200 voor had staan.
+1
walker1
Tegenwoordig moet er minimaal 200 pk voor z'n dumper 😁
+1
Albert Peters
@walker1 dan is de dumper ook groter misschien Toen ik 18 was reden we bij mij thuis klei naar een dakpannen fabriek. Ong600 vrachten per jaar gemiddeld 3,1 M3 per vracht eerst met mf 35 later met John Deere lanz 310
Albert Peters
@walker1 ben nu bijna 70

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 436 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!