Foto van een New Holland 570 Pers. Foto is geplaatst door mklok op 28-07-2017 om 17:43:46, met 9 reacties.

New Holland 570 Pers

mklok
Foto van een New Holland 570 Pers

Reacties

+1
erik9831
Mooie pers ... !!!
+1
jeet
Dat is een mooie pers
+2
Ritchie
Daar kun je van de grond eten man, mega netjes. Is dit een loonwerker?
mklok
@Ritchie Een hobby loonwerker. Hiervoor had hij een 386 New Holland was ook nog in nieuwstaat. Op de achtergrond staat nog een claas ronde balen pers van begin jaren negentig als ik het goed heb ( morgen een foto van maken ) ook nog in prima staat. Hij heeft een hekel aan rotzooi.
Daanfordje
@mklok wat een mooie spullen! Makkelijk zo'n dumper denk ik, of wordt ie nooit gebruikt? Zou voor ons ook wel wat zijn voor achter de 7810!
+1
mklok
@Daanfordje Toen met de nieuwe schuur heeft Jan hem gekocht . Volgens mij staat hij een beetje in een hoekje. Altijd makkelijk .
Daanfordje
@mklok ja wij gebruiken ook altijd alles van iedereen, maar voor ons eigen zou zo'n kar gewoon makkelijk wezen, ik heb pas zand gereden met de vgm, maar hij zit snel te vol!
+1
steyrlanzboy
Mooi ding zeg

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 570 Pers ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!