Foto van een Ford 1186 met de Hara cab erop. Op Oldtimerfestival in panningen. Geplaatst door mklok op 30-07-2017 om 17:59:08, met 16 reacties.

Ford 1186

899 foto's van @mklok

Foto van een Ford 1186 met de Hara cab erop. Op Oldtimerfestival in panningen

Reacties

Niels OM
Mooie foto is dat dezelfde Ford 1186 als in Assen stond?

Zat toen nog geen cabine op
+1
SJB533
@Niels OM
Dit is dezelfde ja. Er is er nog maar 1 bekend
+2
RPCounty
@SJB533 om de dooie dood niet. Ik weet er nog wel 1. Maar deze eigenaar zit niet zo op publiciteit te wachten. Dus ik ga geen hints of namen noemen.....
SJB533
@RPCounty Ah, ik had begrepen, dat er nog maar 1 bekend was.
+1
RPCounty
@SJB533 bij het grote publiek wel ja. Waren volgens de eigenaar niet de beste voorassen. Die gaven veel problemen en waren niet "up to the job" voor het motorvermogen.
mklok
@RPCounty Stond een heel artikel in de Pionier van het voorjaar. Daar hadden ze het ook over dat de voorassen niet al te stevig waren. Er zijn er verstevigd , dacht deze ook.
RPCounty
@mklok dat zou kunnen. De planetairen kwamen zo bij de naaf naar buiten bij zware belasting
mklok
@RPCounty Ok , op zich was het idee goed. Dit deden ze meer en zo is uiteindelijk de 7810 ook geboren. Hoe zouden ze het met de koeling gedaan hebben? Bij de 7810 hebben ze er een uitsparing onderin gemaakt om een grotere koeloppervlak te krijgen en een aangepaste Fan.
RPCounty
@mklok ik zou t niet weten. Heb t ding niet bekeken.
SJB533
@RPCounty
Wat voor vooras hangt er onder dan?
+1
RPCounty
@SJB533 lijkt mij zo n selene vanaf deze foto
+3
mklok
@RPCounty @SJB533 Volgens het artikel werden er assen van Selene of van Schindler onder gezet. Achterbrug van een 7600 en een motor van een 8600 . Cabine van Hara.
kramer
@SJB533 Als je op vorige foto klikt zie er nog een.
SJB533
@kramer
Dat leek me een oude foto
Frederike
Fabrikaat, Bakker Ulrum.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 1186 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!