Case 2290 erbij gekocht voor de onderdelen.. Foto is geplaatst door HeitecNL op 31-07-2017 om 08:07:54, met 13 reacties.

Case 2290

HeitecNL
Case 2290 erbij gekocht voor de onderdelen.

Reacties

Albert Peters
DT is een mooi stel
mklok
Zou er nog eentje bij kopen . Om de witte te restaureren.
+1
HeitecNL
Die witte is behoorlijk krokant.(roest). Heb m gekocht als non-runner, status onbekend. Waarschijnlijk bak stuk, maar dat weet ik pas als ik de boel open maak. Voorlopig ga ik er vanuit dat ie niet meer te redden is.
mklok
@HeitecNL Oke , misschien valt het wel mee. Is geen alle daagse verschijning.
kramer
Toch krijg ik gemengde gevoelens om zulke trekkers te slopen, maar soms kan je niet anders, ook al wat je zegt voor onderdelen.
walker1
@kramer Misschien jammer, maar ik zeg ook altijd dat je niet alles kan bewaren. Zeker als die behoorlijk krokant is, moet je afvragen opknappen de moeite is. Als je dan een vervangende motorkap, spatborden, cabine nodig hebt, dan heb je evengoed een donortrekker nodig.
mklok
@kramer Van de Winter hebben ze een Ford 7810 Silver Jubilee gesloopt. Dat was ook zonde. Ik heb de voorwielen gelukkig kunnen over nemen. Volgens de sloper was hij niet meer te redden dan moet er een keuze gemaakt worden. De voorvelgen mogen onder die van mij dus ik was er blij mee.
walker1
@mklok Verder moet je ook maar denken, elke Silver Jubilee die gesloopt wordt, maakt de jouwe weer unieker en zeldzamer.
mklok
@walker1 Ik denk het jij zegt het . En de onderdelen vinden hun weg wel weer. Zat er nog van het weekend naar te kijken er zit een nummer op de velgen 89/6 . Juni 1989. Mooier kan ik het niet hebben.
walker1
@mklok Ja, ik denk dat er meestal vanzelf wel een evenwicht ontstaat tussen opknappen en slopen. Alles opknappen gaat niet, want geen onderdelen, dus zal er toch gesloopt worden, wordt er veel gesloopt, dan is er makkelijker aan onderdelen te komen en is opknappen ook weer beter te doen voor redelijke prijzen.
mklok
@walker1 En dan is de cirkel weer rond , en wij weer blij.
+1
walker1
@mklok alleen bij echt zeldzame modellen zal dat evenwicht moeilijker worden. Iemand bedenkt zich wel 2 x voordat hij een zeldzame trekker gaat slopen, maar evengoed moeten voor opknappen wel ergens de onderdelen vandaan komen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case 2290 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!