Foto van een Kubota M 7151 demo van H Vrieling (oudleusen ) ×.. Foto is geplaatst door harald vrieling op 06-08-2017 om 09:36:53, met 8 reacties.

Kubota M7.151

harald vrieling
Foto van een Kubota M 7151 demo van H Vrieling (oudleusen ) ×.

Reacties

TLA-TSA
Bevalt het wat?
harald vrieling
@TLA-TSA tja . Wel luxe op zich . Lucht geveerde cabine en geveerde vooras . Groot bediening scherm . Maar de 6 groepen elektronische schakeling en 4 trap powershift loopt niet mooi over . En schakelen van groep kost vrij veel tijd .. vind um persoonlijk niet geschikt voor maaien . Bij los maaien koppel je veel en dan gaat trekker piepen .. als te lang duurt gooit hij gas eraf
TLA-TSA
Oke dus voor de rest prima trekker alleen geen fijne bak erin
harald vrieling
@TLA-TSA ja zoals nu lijkt . Denk met ander werk wel goed ding
walker1
Dat schakelen is dan wel jammer, je wilt tijdens uitvoeren werk toch het liefst in dezelfde groep blijven rijden en alleen met de powershift schakelen.
+1
casejxu
@walker1 das ook de reden waarom deutz fahr bijv tegenwoordig minder versnellingen heeft en meer powershift trappen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota M7.151 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!