Elk jaar toveren we wel enkele knappe en unieke machines uit onze hoed, die we dan fotograferen en plaatsen op onze website De oude doos.Dit jaar kwam deze MB-Trac 1000 Pulvé in ons vizier. Deze mach

MB Trac 1000

MMaarten
Elk jaar toveren we wel enkele knappe en unieke machines uit onze hoed, die we dan fotograferen en plaatsen op onze website De oude doos.
Dit jaar kwam deze MB-Trac 1000 Pulvé in ons vizier. Deze machines werden vervaardigd in het laatste productiejaar van MB-Trac en er werden slechts 12 stuks van gebouwd. Enkele Pulvé's zijn in Frankrijk en Duitsland te vinden, dit is de enige die in België zou rondrijden, aldus de landbouwer.

Meer vind je op deoudedoos.be/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MB Trac 1000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!