Weer een mooi sneetje in de kuil, opraapwagen doet het weer top na eenstevige reparatie 👌.. Foto is geplaatst door GerbertXL op 15-08-2017 om 18:22:02, met 15 reacties.

John Deere 6910

GerbertXL
Weer een mooi sneetje in de kuil, opraapwagen doet het weer top na een
stevige reparatie 👌.

Reacties

mdoornekamp
Ok. Tandwiel bak zit er weer mooi recht onder dus.
Wat is het toch een mooi span👌💪
GerbertXL
Dankje!
@mdoornekamp Dat lijkt er wel op. Het ging niet helemaal zonder kleerscheuren overigens, op een kopakker kwam ik opeens een meenemer tegen... En er is een meshouder uitgescheurd, voor de 3e keer.
casejxu
@GerbertXL aaai das wel balen. Staat ook genoeg vermogen voor lijkt mij? Heb met de ttv430 voor de taarup gezien dat dat erg makkelijk werkt maar geloof niet dat de levensduur langer van word
mdoornekamp
@GerbertXL mes houders had ik nooit problemen mee. Wel de bodemplaat van de invoer waar de messen doorheen steken. Dan brak er een stripje uit, tussen 2 messen
GerbertXL
Casejxu, ja dat wel maar hij kan het best hebben. Ik draai op 540e, laden met 12 a 13 km/h, een flink zweel en tegelijk de bodemketting laten lopen dan gaat de trekker onderuit in toeren.
Balen, ach, kleine dingetjes en makkelijk op te lossen, ik ben heel blij dat hij zich verder goed heeft gehouden en de meenemer er helemaal is uitgevallen. Als ie aan 1 kant blijft zitten ben je mooi het haasje.
mdoornekamp, het stuk waar de veerbeveiliging in zit er schoon uitgebroken. Ik heb 'm de laatste keer zelf gelast dus nu laat ik het maar een echte lasser doen, moet wel goedkomen.
mdoornekamp
@GerbertXL werkt de mes beveiliging wel goed? Dat is meestal de oorzaak van gebroken messen en schade aan ophanging
Jasperfendt
Wel gele rommel of lijkt dat zo?
+1
GerbertXL
@Jasperfendt Nu je het zegt. Moet een beetje aparte lichtval zijn want het was een prachtspulletje.
GerbertXL

(klik om te vergroten)

mdoornekamp
@GerbertXL dit heb ik nog nooit gehad bij de mijne.
GerbertXL
Moet er 1 de eerste zijn. Alleen ben ik nu die houder kwijt 😒
mdoornekamp
@GerbertXL die houder kom je met de 5e snee wel weer tegen
newholland6640
Vind dat gele doek ergens toch wel mooi staan. Onze nieuwe heeft het niet meer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6910 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!