Same Taurus 60 origineel zonder cabine, maar met beugel. Zie je niet vaak.. Foto is geplaatst door wim-same op 20-08-2017 om 16:40:30, met 12 reacties.

Same Taurus 60

wim-same
Same Taurus 60 origineel zonder cabine, maar met beugel. Zie je niet vaak.

Reacties

Fast Eddy
Dat is een mooie.
wim-same
@Fast Eddy en zo uit het werk.
Fast Eddy
@wim-same

Goed op gepast. 1e eigenaar?
wim-same
@Fast Eddy wel goed op gepast. Denk niet eerste eigenaar.
Fast Eddy
@wim-same

Ik moet nog met een Taurus 60 aan het sleutelen. Maar die ziet er slecht uit en heeft nog maar 4700 uur en is bij de 2e eigenaar.
a3vandiejen
Mooie Taurus Wim.
Gerrit GBo
@wim-same ik ben op zoek naar dit model en uitvoering. Weet u waar ik het beste kan zoeken? Op internet of Italiaanse sites vind ik ze niet.
a3vandiejen
@Gerrit GBo Denk dat Wim hem nog heeft.
Hij zal binnenkort wel reageren.
+1
wim-same
@a3vandiejen Ik heb deze niet meer Adrie, Hij heeft nog geen 2 dagen te koop gestaan. Dit was dan ook een super nette trekker. Alleen een koppelings veertje vervangen.
+1
wim-same
@Gerrit GBo Ik kom ze af en toe wel tegen, maar let wel op de technische staat. Ik heb er onderlaatst ook nog een gehad met een versnellingsbak die niet fris was. Export Suriname.... weg ermee. Aan klanten hier wil Ik alleen iets goeds verkopen. neem even contact op via PB. aub
+1
Gerrit GBo
Mocht er nog eens een goed exemplaar voorbij komen hoor ik het graag @wim-same

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Taurus 60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!