Foto van een International 724Met een motorkap van een 824? Hoe kan ik het controleren?. Foto is geplaatst door leroy s op 26-08-2017 om 18:50:51, met 6 reacties.

International 724

leroy s
Foto van een International 724
Met een motorkap van een 824? Hoe kan ik het controleren?

Reacties

leroy s
Corne S
@leroy s

Achter je stuurstang, boven treeplank zot dat plaatje.
Anders ingeslagen nummers van motorblok.
Typeplaatje van brandstofpomp, kunnen we het ook terugherleiden mits origineel. Cilinderkop staat ook een onderdeelnummer in, best kans dat die voor alle 4 cilinders hetzelfde is.

Anders verstuiver eruit, zuiger onderin en volspuiten met diesel en meten hoeveel erin gaat😋 .

Overigens is dit stuurbekrachtigingssysteem een ander principe. Dit werkt met 1 pomp en een voorrangsventiel. Stuur krijgt voorrang op machine.
Ron-624
Op het type plaatje zou je het moeten kunnen zien.
leroy s
@Ron-624 @Fast Eddy @Corne S
Heb even gekeken en op het plaatje staat 724 dus daar ga ik maar vanuit.
Hij loopt en rijdt inprincipe goed maar heeft onderdruk en de argiomatic heeft nogal wat bedenktijd nodig.

De bedoeling is om de stuurbekractiging en banden over te zetten naar de 624 daarna moet ik nog zien wat ik ermee doe. Ik denk opknappen

@Corne S Klopt is net even anders maar de opbouw is volgensmij wel gelijk.
Ik monteer denk een dubbele pomp zoals bij dat setje. Dan hoeft deze hele fabriek er niet op, scheelt evt lekkages en het is netter.
Corne S
@leroy s

Die set die ik het topic aan heb gegeven? Standaard dubbele pomp is niet goed genoeg, moet een overdrukbeveiliging in zitten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!