Foto van een John Deere H (Sorry, krijg hem helaas niet in de juiste map geplaatst, de map bestaat ... Alleen gaat hij dan altijd naar hakselaar. Ook is de hoofdfoto van de H collectie een JD 6210R, d

John Deere Hakselaar

1.381 foto's van @erik9831

erik9831
Foto van een John Deere H (Sorry, krijg hem helaas niet in de juiste map geplaatst, de map bestaat ... Alleen gaat hij dan altijd naar hakselaar. Ook is de hoofdfoto van de H collectie een JD 6210R, dus daar loopt wel meer mis in die map.)

Onderdeel van een expo over 100 jaar waterloo boy. Dit in Vellereille-les-Brayeux België. Zeer leuke bedoeling daar, met 12 waterloo boy's prachtig naast elkaar op de binnentuin van de abdij. Een John Deere Dubble D, en veel meer uniek materiaal. Filmpje van het evenement:

Reacties

mklok
@erik9831 misschien dat @SJB533 hem even goed kan zetten.
SJB533

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Hakselaar ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!