Foto van een Fendt 820 bezig met maaien van de 3de snede 2 weken terug. Foto is geplaatst door fendt716,311driver op 31-08-2017 om 22:22:59, met 10 reacties.

Fendt 820

Foto van een Fendt 820 bezig met maaien van de 3de snede 2 weken terug

Reacties

deJong
Zijn jullie bio boer?
arjanvw
@deJong Wel laat idd! Wij hebben de 4e al twee weken onder plastic...
@deJong Nee, het is gewoon hier te lang droog geweest waardoor we niet eerder hadden kunnen maaien want anders lag er ook niet veel op 😉
deJong
@fendt716,311driver hebben jullie zo last gehad van droogte?
@deJong Hier in de buurt zijn er een aantal melkboeren al de hele zomer weien aan het beregenen. Die lopen intussen toch een snee of 2 voor.
+1
deJong
@tractorquintentje oh das ook een dure hobby voor wat gras. altijd nog beter dan geen gras 😅 kun je misschien opvangen door mais te kopen. lijkt dit jaar een goed mais jaar te worden.
@deJong Wij maaien meestal ook maar 5 snedes per jaar, ja we gaan normaal ook mais bijkopen want normaal moesten we pas in november aan de nieuwe mais beginnen te voeren maar door het slechte vorige jaar is hier de mais waarschijnlijk eind september volledig op.
@deJong ja, toch wel en een beregening hebben we niet, daar zijn de meeste stukken ook te klein voor 😄
KOETIE
Vorige week de 5e snede al onder het plastic.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!