Foto van een Renault 55, Musee au materiel d'antan 2017 La-neuville-lès-dorengt, met dit jaar als thema Renault. Film van het evenement:https://youtu.be/H_d-GQRCybw

Renault 55

erik9831
Foto van een Renault 55, Musee au materiel d'antan 2017 La-neuville-lès-dorengt, met dit jaar als thema Renault.

Film van het evenement:

Reacties

+2
Kidd
Al die Renaults bij elkaar moet een prachtig gezicht geweest zijn!👍👍
+1
erik9831
@Kidd Uiteraard, maar er hadden wel wat meer recentere modellen mogen staan vond ik. Als dat hun beslissing was, om dit niet te selecteren dan kan je het begrijpen. Maar persoonlijk vind ik de modellen van 1980 tot en met de jaren 90 en zelfs 2000 ook tot verbeelding spreken. een Nectra bijvoorbeeld en die modellen daarrond.
+1
Kidd
@erik9831 Doe mij maar gewoon de Super serie, die houden altijd een speciaal plekje in mijn hart.
+1
ken-adams
@erik9831 Was voor ons wel te ver om er te gaan staan met de Aressen 😃 Als er ooit zoiets wat dichter bij huis doorgaat, en we hebben wat tijd, wil ik er wel tussen gaan staan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 55 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!