Foto van een Schlüter Super 2000 TVL. Foto is geplaatst door jans-eising op 05-09-2017 om 21:19:55, met 9 reacties.

Schlüter Super 2000 TVL

jans-eising
Foto van een Schlüter Super 2000 TVL

Reacties

steyrlanzboy
Ik ken schlüter aleen in het rood en niet in het geel
a3vandiejen
@steyrlanzboy Dat heb ik ook, ken hem niet in het geel...... @schluterman zit hier een verhaal achter of is dit zomaar....
+1
schluterman
Deze trekker heeft in de bruin kole mijn gelopen en waarschijnlijk met zware kabel haspels gesleept vandaar dat er waarschijnlijk alleen een schilt met een zware lier achter aan zit. En er zijn er nog wel meer die daar gelopen hebben .
a3vandiejen
@schluterman Bedankt voor de uitleg.
+1
steyrlanzboy
Quote Reactie van @schluterman:
in de bruin kole mijn
die vond je alleen
in zuid limburg
schluterman
In Duitsland liepen ze meestal
+1
KubotaB6001
Deze werd inderdaad besteld door de Rheinische Braunkohlenwerke AG (heden Rheinbraun AG). Ze werden af fabriek in deze kleur geleverd, en werden inderdaad geleverd met lier en zonder herinrichting voor zware sleepwerken.
Ook de cabine werd achteraan vergroot om meer mensen kunnen mee te nemen zoals je hier kan zien. Er werd voor zover ik weet ook een Super 1250, deze Super 2000, een Super 3000 en een Profi Trac 3500 TVL in deze kleur aan hen geleverd.
De 1250 en de 3000 hadden volgens mij wel de gewone herinrichting; de Profi Trac is ondertussen herspoten naar het standaard Schlüter kleurenschema, maar heeft nog steeds geen hefinrichting.
schluterman
@KubotaB6001 klopt helemaal 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 2000 TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!