Wielen en pet gespoten en geplaatst. Geplaatst door MaartenMandemaker op 16-09-2017 om 18:25:52, met 12 reacties.

Leyland 272

Wielen en pet gespoten en geplaatst

Reacties

+1
akkermopet
Netjes !! 😀
+1
kramer
Dat ziet er weer strak uit, goed bezig.
+2
RPCounty
Ik had vroeger nooit kunnen dromen dat ik dit nog ns prachtig zou vinden hahaha. zo zie je maar dat je sommige dingen pas na jaren gaat waarderen. Ik heb ze vervloekt toen. Maar nu kijk ik dr met veel plezier naar en wordt ik happy als ik er een zie. Mooi project. Ik volg t vanaf t begin. Succes Maarten
ken-adams
@RPCounty Waarom vervloekte je ze dan? 😀
RPCounty
@ken-adams omdat het vervangen van bijv. Een drukgroep gewoon een nachtmerrie is. Zo weinig ruimte in die cabine. En je moest de hele stuurkolom en dashboard met touwen naar boven houden. En daar onder moest je dan priegelwerk doen zoals unf boutjes van 5/16 inch door een klein gaatje proppen.
@RPCounty ja tis lastig dat ze niet doormidden kunnen dan ja, vooral met cabine. Gisteren voor het eerst sinds januari weer gelopen, is de waterpomp lek... ff jammer had ie beter voortijd kunnen doen 🙄
+1
sassinga
Word zeker mooi. Een loonwerker hier in de buurt heeft nog een 272 zonder cabine die nog word gebruikt voor het hooipersen.
+1
Iedereen bedankt 😃
+1
Daar mag je wel trots op zijn
@MasseyFergusonMan zijn we ook wel een beetje. Samen met mn vader heel wat werk aan gehad
@MaartenMandemaker dat geloof ik wel ja

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Leyland 272 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!