Ze weten wel de combinatietjes te creeeren in Freising!Super 2000TVL Special met Pöttinger dubbeldoel wagen, met daarnaast een Euro Trac 1600LS met een Champion 3 rijige hakselaar.

Schlüter Super 2000 TVL

Schluterfan
Ze weten wel de combinatietjes te creeeren in Freising!

Super 2000TVL Special met Pöttinger dubbeldoel wagen, met daarnaast een Euro Trac 1600LS met een Champion 3 rijige hakselaar.

Reacties

schluterman
Gaat weer mooi daar in freissing
+1
a3vandiejen
Prachtig, oud en nieuw gaat goed samen....
olro 61
Mooie kleurige foto! Veel regen gehad daar op beide dagen?
Schluterfan
@olro 61

Het weer zat gisteren niet altijd even mee, maar goed genoeg om toch een hooooop foto's te schieten. Het was weer een prachtig treffen! Alleen door weersomstandigheden en door de voorstellingen liepen de demo's wat vertraging op, maar daarom zijn ze natuurlijk niet minder mooi. Meer van dit soort foto's volgen dus ongetwijfeld nog. En niet alleen van mij, maar ook TF'er @SchluterMarco en @johnymf zullen hier in meedragen!
olro 61
@Schluterfan Ik verheug me al op jullie mooie foto's, met een mooi verhaaltje erbij!
Heb je nog Schlüters gezien daar, die je nog niet eerder hebt gezien?
Op een video van dit treffen zie ik ze met paraplu's staan te kijken naar de Bären...
schluterman
@olro 61 en ij niet alleen ik kon jammer genoeg niet bij zijn daar in freissing

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 2000 TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!