Foto van een Vierzon Gloeikop in Roesselare. Foto is geplaatst door MB-trac Ilse op 29-09-2017 om 11:20:33, met 2 reacties.

Vierzon Gloeikop

MB-trac Ilse
Foto van een Vierzon Gloeikop in Roesselare

Reacties

erik9831
Prachtig !!!

Was dit een paar weekends terug op een zondag 10 september, georganiseerd door een club of restaurant, op de hoek van de straat, straat zelf was maar goed voor 1 wagen? Restaurant lag in een zeer scherpe bocht en had iets van goud of zoiets in de naam.

Vind er helaas niks meer van terug. Weet dat ze volgend jaar ook een meeting doen, met dan ieder mogelijk model van vierzon. Zo staat op de flyer die ik eens gezien had, maar ondertussen ook al van die website is ... Stond maar een jaar verkeerd die flyer, 2018 😢

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vierzon Gloeikop ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!