Foto van een Werklust WG 35C met Hadley lucht hoorn.. Foto is geplaatst door mdoornekamp op 09-10-2017 om 20:48:31, met 13 reacties.

Werklust WG 35C

mdoornekamp
Foto van een Werklust WG 35C met Hadley lucht hoorn.

Reacties

mdoornekamp
@Yanmarthomas ja die. Ik heb maar 1. Bij mij past niet op het dak want ik heb één schuur met lage doorgang.
Yanmarthomas
@mdoornekamp die heb ik zelf ook een set die maken herrie op 8 bar ongelofelijk wat een herrie en zeker als de er 2 hebt moet je er niet voor gaan staan want dan heb je leterlijk gehoorschade
+1
mdoornekamp
@Yanmarthomas ja klopt. Ik gebruik de shovel ook veel op de kuil bult. En dan is een goede claxon wel makkelijk om de opraapwagen chauffeurs evt wat aanwijzingen te geven. Dat lukt nu erg goed. Ik moet alleen niet vergeten mijn zijraam van de shovel eerst dicht te doen.
Yanmarthomas
@mdoornekamp dat zeker hadley is zoon goed merk heb toeters van 50 jaar oud gehad nooit niks aan vervangen en nog toeteren als een nieuwe
JD 6430 The Best
@mdoornekamp Dan is een mobilofoon wel een uitkomst👍🏻 Veel plezier heb je daarvan
mdoornekamp
@JD 6430 The Best ja klopt. Die moet er ook nog een keer in.
DESLAGERURRE
Ooow dasz lekker doof worden zo bij de zomerdag .. haha
mdoornekamp
@DESLAGERURRE klopt. Ik moet het raampje eerst echt dicht doen. Haha. Maar bevalt best verder.
DESLAGERURRE
@mdoornekamp die verrekte m.a.n vrachtwagens hebt dat ook // pottomme .. wat schrikken is dat als je voor de eerste keer toetert met het raam open ..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Werklust WG 35C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!